- Έχετε απορίες σχετικά με κάποιο από τα άρθρα μας;
- Θέλετε μας μας προτείνετε ένα θέμα σχετικό για να ασχοληθούμε εκτενέστερα;
Επικοινωνείστε μαζί μας στο mail του blog μας:
bodyshapegr@gmail.com

Σελίδες

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: (Κινηματογραφικά trailers)

DESCENDANTS 2 Official New Trailer (2017)

68 KILL Official Trailer (2017)

ΤΑ 5 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:

ΣΕΞ - ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

Όλες (λίγο-πολύ) από την ηλικία των 13 & πάνω έχουμε δοκιμάσει να "γαργαλίσουμε" την ευαίσθητη περιοχή μας, το στήθος μας κ.τ.λ. Είναι η πρώτη περίοδος που αρχίζουμε να νιώθουμε ερωτικά με τον εαυτό μας. 

Μιλάμε βέβαια πάντα για την αυτοϊκανοποίηση. Μετά, σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία είτε με την βοήθεια μιας μεγαλύτερης ηλικιακά φίλης μας, είτε από την μητέρα μας, είτε μέσω του ίντερνετ & των περιοδικών μαθαίνουμε για τα ερωτικά βοηθήματα (ατομικές μικροσυσκευές μασσάζ διαφόρων τύπων & μεγεθών) που μας κάνουν παρέα από εκείνη την στιγμή και για την υπόλοιπη ζωή μας. 

Στο εμπόριο υπάρχουν χρόνια τώρα διαφόρων τύπων ερωτικά βοηθήματα που μας "βγάζουν" σχεδόν πάντα από την δύσκολη θέση, της έλλειψης δηλ. του ερωτικού συντρόφου ή την μη απόλυτη ικανοποίησή του προς εμάς. Πολλές μάλιστα από εμάς τις χρησιμοποιούμε και με παρόντα τον ερωτικό μας σύντροφο, άλλες φορές για ποικιλία στο σεξ και άλλες φορές κατά το διάλειμμα από το σεξ με αυτόν -ήν. 

Περισσότερες πληροφορίες βέβαια θα μάθετε (αν και είμαι σίγουρη ότι οι περισσότερες γνωρίζετε πλέον για αυτές) αν επισκεφθείτε ένα sex-shop στο ίντερνετ (υπάρχουν εκατοντάδες sex-shops πλέον σήμερα στο διαδίκτυο). Εμείς σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για τις μικροσυσκευές ηλεκτρο-παλμών μασσάζ ή μικροσυσκευές ηλεκτροδιέγερσης που έχουν -θα λέγαμε- αντικαταστήσει πλέον τους κοινούς δονητές (π.χ. τύπου ομοιώματος πέους [dildos] και όχι μόνο) που κυκλοφορούν στο εμπόριο. 'Ενα βασικό τους προτέρημα; Οι μικροσυσκευές αυτές (ηλεκτρο-παλμών μασσάζ) είναι αθόρυβες και δεν πρόκειται ποτέ να σας φέρουν σε δύσκολη θέση, σε αντίθεση βέβαια με τους κλασσικούς δονητές που "χαλούσαν" τον κόσμο λόγο του εκοφαντικού θορύβου που έκαναν σε περίπτωση ξαφνικής λειτουργίας τους μέσα στην τσάντα σας αν ποτέ χρειάστηκε να ταξιδέψτε παρέα με αυτούς (όλες έχετε ακούσει κάποια σχετική ιστορία στα δελτία ειδήσεων).  Το σίγουρο είναι όμως ότι θα κάνουν εσάς να "χτυπιέστε" από ερωτικό πάθος & ηδονή!! Είναι αυτά που λέμε σήμερα μοντέρνα σεξουαλικά βοηθήματα. Είχαμε αναφερθεί σε αυτές σε απάντηση μας σε μια αναγνώστρια στο άρθρο "Ηλεκτροθεραπεία P.E.S./P.F.S.". Η λειτουργία τους είναι ακριβώς ίδια με αυτή των συσκευών P.ES. (αν και είναι πιο δυνατές σαν συσκευές) και διαθέτουν και αυτές εξόδους για σύνδεση αρκετών αξεσουάρ ηλεκτροδιέγερσης για όλο το σώμα.


Οι συσκευές αυτές επίσης δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τις συσκευές p.e.s./p.f.s. αντίθετα μάλιστα κατασκευάστηκαν από εταιρίες κατασκευής ερωτικών βοηθημάτων ύστερα από την επιτυχία που παρατήρησαν πως είχαν οι ιατρικές συσκευές ίδιου τύπου, δηλ. οι p.e.s./p.f.s. με άλλα λόγια τις αντέγραψαν. Οι κατασκευαστές ερωτικών βοηθημάτων παρατήρησαν ότι οι αρχικού τύπου ιατρικές αλλά & ατομικές συσκευές p.e.s. κατά την χρήση τους δημιουργούσαν στην γυναίκα μια ερωτική επιθυμία & οργασμό. Ο λόγος; Οι ηλεκτρικοί παλμοί που "ενεργοποιούσαν" τους μύες του κόλπου ή του πρωκτού της, λόγο της συχνότητας που διαθέτουν την "ερέθιζαν" ερωτικά καλύτερα και από την εισαγωγή του πέους στις ερωτικές της περιοχές (ερωτογενής ζώνες).
Μάλιστα λόγο της "συνήθειας" του σώματος στους παλμούς του κόλπου ή του πρωκτού από τις γυναίκες που χρησιμοποιούσαν αρχικά συσκευές ερωτικής ηλεκτροδιέγερσης, οι εταιρίες αυτές αποφάσισαν να αυξήσουν την συχνότητα αλλά και την ένταση των παλμών στα επόμενα μοντέλα τους πράγμα βέβαια που είχε σαν συνέπεια και την αύξηση του κόστους της τιμής τους. Να φανταστείτε ότι για να προμηθευτείτε μια συσκευή ερωτικής ηλεκτροδιέγερσης θα πληρώσετε τα διπλάσια από το ότι να αγοράζατε μια συσκευή ηλεκτροθεραπείας p.e.s. 


Υπάρχουν περίπου οχτώ εταιρίες στο εμπόριο που εξειδικεύονται σε παρόμοιες συσκευές. Οι πιο γνωστές από αυτές είναι οι erostek, mystim, rimbashe-stim.& zeus electrosex. Οι επώνυμες συσκευές των εταιριών αυτών είναι απόλυτα ασφαλής και δεν υπάρχει επουδενή λόγος ανησυχίας κατά την χρήση τους καθώς έχουν περάσει από αυστηρό κρατικό έλεγχο και παρέχουν πλήρη ασφάλεια. Οι μόνες που δεν μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν είναι οι έγκυες σε κατάταση πλήρους ανάπτυξης του εμβρύου. 


Υπάρχουν πολλά διαφόρων τύπων αξεσουάρ (ηλεκτρόδια) για τις συσκευές αυτές, από τα απλά εξωτερικής χρήσης αξεσουάρ όπως τα κλασσικά αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια (pads) π.χ. για το στήθος ή τους γλουτούς,μηρούς, τσιμπιδάκια (ηλεκτρόδια) για τις θηλές ή την κλειτορίδα έως και τα μεταλλικά* διπολικά ηλεκτρόδια (e-stim dildos) που εισάγονται στον κόλπο ή τον πρωκτό, που όμως είναι εξίσου ακριβά* με τις συσκευές αυτές. 


Στο εξωτερικό (ευρώπη & αμερική) χρησιμοποιούνται από πολύ μεγάλο ποσοστό γυναικών διαφόρων ηλικιών, αρκετές από αυτές μάλιστα έχουν δηλώσει (αναφερόμενες στις συσκευές ερωτικής ηλεκτροδιέγερσης) σε blogs στο ίντερνετ ότι έχουν πλέον βρεί κυριολεκτικά ότι ζητούσαν από μια συσκευή ερωτικού μασσάζ και δεν θα ψάξουν παραπέρα για κάτι καλύτερο, μιας και -όπως εξηγούν- έχουν "φτάσει" κυριολεκτικά στην απόλυτη ηδονή


Και το καλύτερο; Οι γυναίκες που τις χρησιμοποιούν δεν πρόκειται να τις βαρεθούν ποτέ! "Οι συσκευές αυτές είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στον χώρο του ερωτικού εξοπλισμού" ή "Δεν έχω ξανανιώσει τόσους αλλεπάληλους οργασμούς μαζί" ή "Το σημείο μου <G> το βρίσκουν πάντα & αμέσως" κ.τ.λ. λένε και δεν έχουν άδικο σε τίποτε απο τα παραπάνω!!! (προσωπική εμπειρία). 
Αν και εσείς θέλετε να γνωρίσετε την απόλυτη ηδονή εμείς σας τις συνιστούμε ανεπιφύλακτα! Προμηθευτείτε και χρησιμοποιήστε  τις και θα καταλάβετε και οι ίδιες τι εννοούμε. Το σίγουρο είναι ότι μετά από την πρώτη εμπειρία σας μαζί τους δεν θα τις αποχωριστείτε ποτέ!


Το καλό επίσης είναι πως έχουν δειλά-δειλά κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα και μπορείτε να τα προμηθευτείτε κι εσείς από κάποια sex-shops και μάλιστα σε σχετικά καλή τιμή. Το κόστος των συσκευών αυτών ξεκινά από 140 ευρώ και μπορεί να φτάσει έως και τα 400 ευρώ!
Εμείς σας βρήκαμε δυο κατ/ματα πώλησης συσκευών ερωτικής ηλεκτροδιέγερσης και σας τα παραθέτουμε παρακάτω:


1. 2Sexy
2. Sexy world


ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαγορεύεται η χρήση τέτοιων συσκευών από εγκυμονούσες (κατάσταση πλήρους ανάπτυξης του εμβρύου). 
Επίσης συνιστούμε να αποφεύγεται η χρήση από τον λαιμό και πάνω (άκρως επικίνδυνο).


NEA /UPDATES - eStim AUDIO  (20 Δεκ. 2014)


'Εχουμε πολύ καλά νέα για τις φαν των e-stim/ electro-toys.
Ξεφύγετε από τα έτοιμα προγράμματα των e-stim συσκευών ερωτικής ηλεκτρο-διέγερσης και ελάτε να γνωρίσετε μια νέα διάσταση στο χώρο του ηλεκρονικού ερωτικού μασσάζ..

Αποκτήστε κι εσείς μια συσκευή eStim Audio (ηχητικών ηλεκτρο-παλμών) με μόλις 12 -15 ευρώ!! Σοβαρολογούμε για την τιμή!!

Πωλούνται στο εμπόριο (εμείς τις έχουμε δει στο διαδίκτυο, βέβαια) Μιλάμε για τους μίνι ενισχυτές ήχου 20W RMS με μόλις 12 έως 15 ευρώ. (Δεν θα τους βρείτε στα ηλεκτρονικά κατ/ματα ήχου πάντως).

Υπάρχουν αρκετές μάρκες στο εμπόριο αυτού του τύπου ενισχυτών όπως οι Lepai, Muse audio, Kinter audio κτ.λ. Κάποια μοντέλα από αυτά διαθέτουν και περισσότερες δυνατότητες όπως ενσωματωμένο tuner FM (ραδιόφωνο FM), memory card slot & player (είσοδο καρτών mp3 με δυνατότητα αναπαραγωγής) κ.τ.λ.Συγκεκριμένα εμείς σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα του περιοδικού έχουμε δοκιμάσει την συσκευή αυτή (mini audio amplifier) LVPIN 838 και λειτουργεί τέλεια!! 

Καλό θα ήταν να μην "ανεβείτε" σε μεγαλύτερη ισχύ (δηλ. όχι πάνω από 20W) γιατί απλά δεν θα μπορείτε να αντέξετε την ένταση των ηλεκτρο-παλμών. Όπως επίσης μην αγοράσετε ενισχυτάκι με ενσωματωμένο καλώδιο που πηγαίνει απευθείας στην πρίζα στα 110/ 240V (αυτά έχουν ενσωματωμένο τροφοδοτικό μέσα) γιατί δεν είναι ασφαλές για ερωτικά παιχνίδια.. Καλύτερα να έχει εξωτερικό τροφοδοτικό στα 9/ 12VDC και μακρύ δευτερεύον καλώδιο. (Ασφάλεια, πάνω από όλα δηλ). 


Η λειτουργία τους είναι πολύ απλή. Στην πρόσoψη της συσκευής θα βρείτε μια είσοδο (mp3 line in) (mini jack). Καθώς και στο πίσω μέρος της συσκευής μια είσοδο  (audio line in). 
Εκεί συνδέετε μια οποιαδήποτε πηγή ήχου: π.χ. cd/ dvd player, disc-man, iPhone, iPad, laptop, προενισχυμένο μικρόφωνο κ.τ.λ. (Οι δύο είσοδοι είναι ίδιες, απλά χρησιμοποιείτε όποια σας βολεύει κάθε φορά).

Στον διπλό πλαστικό κοννέκτορα του πίσω μέρους SPK OUT L/R τύπου εξόδου ηχείων συνδέετε δύο ή περισότερα ζευγάρια με αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια για το σώμα και το στήθος καθώς και τσιμπιδάκια για τις θηλές. Πίσω από την συσκευή υπάρχει επίσης μια μονή έξοδος SUPER BASS output (πράσινο κοννεκτοράκι), εκεί μπορούμε να συνδέσουμε τα μεταλλικά διπολικά ηλεκτρόδια (eStim dildos) που εισάγονται στον κόλπο ή τον πρωκτό.
Και οι δύο έξοδοι ελέγχονται (ανεξάρτητα μεταξύ τους) από την έμπροσθεν της συσκευής από δύο κουμπιά (ποντεσιόμετρα).
Επίσης η συσκευή διαθέτει και ρύθμιση μπάσων & πρίμων για να δώστε μια παραπάνω νότα ηδονής στο ερωτικό σας παιχνίδι! 

Κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε "άνοιγμα σε νέο παράθυρο" ή "άνοιγμα εικόνας (link) σε νέα καρτέλα" και μετά επιλέξτε "αποθήκευση εικόνας έως" για να αποθηκεύσετε την φωτό στον Η/Υ σας.

Και μιλάμε για την υπέρτατη ηδονή.. το μόνο που χρειάζετε να έχετε είναι πολύ φαντασία..
Σκεφτείτε ότι έχετε συνδέσει το cd/dvd player σας και έχετε βάλει να παίζει το αγαπημένο σας μουσικό άλμπουμ (αποφύγετε τα live album γιατί μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις.. χαχα..).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 

Δεξιά του γενκού διακόπτη λειτουργίας υπάρχει ένα κόκκινο φωτάκι (LED) Αυτό δείχνει την γενική ενεργή λειτουργία της συσκευής.
Δεξιά του (μαύρου) κουμπιού που ελέγχει την ένταση της μονής γενικής εξόδου υπάρχει ένα διαφανές φωτάκι (LED), (αναβοσβήνει μπλε), όπου εκεί βλέπετε την ένταση του ηχητικού σήματος της μονής γενικής εξόδου SUPER BASS output. Όταν αυτό ανάβει.. ετοιμαστείτε για παλμική δόνηση..  
(Δεν ισχύει για την στερεφωνική διπλή έξοδο δηλ. των SPK OUT).


Πως λειτουργεί όμως:

Η συσκευή αυτή θα μετατρέψει τα ηχητικά σήματα της πηγής που χρησιμοποιείτε σε ηλεκτρικούς παλμούς και εσείς θα νιώσετε αυτούς τους παλμούς στο κορμί σας. Φανταστείτε ότι χρησιμοποιείτε στην είσοδο της συσκευής ένα προενισχυμένο μικρόφωνο! Wow!! (Το έχω δοκιμάσει αυτό. Ένα θα σας πω: Τέλειο!!!) Αφήστε που αν γενικά χρησιμοποιείτε συσκευές ηλεκτροδιέγερσης (για οποιαδήποτε χρήση) και δοκιμάσετε αυτήν, δεν θα θέλετε να "ξαναγυρίσετε" στις συμβατικές συσκευές eStim.

Υποτιθέμενο Ερωτικό Σενάριο:

Έχετε συνδέσει τα ηλεκτρόδια θηλών στις διπλές πλαστικές εξόδους (SPK OUT L/R), τα δύο διπολικά ηλεκτρόδια (κολπικό & πρωκτικό) στην μονή γενική έξοδο (SUPER BASS output) και έχετε συνδέσει και ένα προενισχυμένο μικρόφωνο* στην έμπροσθεν είσοδο της συσκευής (mp3 line in) και το έχετε δώσει στο έτερο σας ήμισυ. Είστε ξαπλωμένη στο κρεβάτι σας μπρούμυτα ή ανάσκελα και περιμένετε..
Κάθε φορά που μιλά στο μικρόφωνο ο ερωτικός σας σύνροφος εσείς πλημμυρίζετε από ηδονή καθώς η φωνή του/ της μετατρέπεται σε ηλεκτρικούς παλμούς που σας "δονούν" τις θηλές καθώς και κολπικά & πρωκτικά. Απλά συναρπαστικόοοο!! "Δεν υπάρχει! " (όπως λένε..)

Φανταστείτε επίσης ότι είστε με την κολλητή σας στο δωμάτιο και χρησιμοποιείτε δύο συσκευές Lvpin 838 (μία για την κάθε μια σας). Έχετε " καλωδιωθεί " (όπως λένε) και ανταλλάξει μικρόφωνα. Αρχίζετε λοιπόν να μιλάτε η μία στο μικρόφωνο της άλλης. Αλλεπάλληλοι οργασμοί! Δεν το συζητώ!!!! (Δεν θα ξεκολλήσετε ποτέ από αυτό το παιχνίδι..)

* Προενισχυμένο μικρόφωνο είναι αυτό που στην έξοδό του βγάζει σήμα line. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το μικρόφωνο του iPhone ή του iPad σας. (Συνδέστετε την έξοδο ακουστικών των iPhone/ iPad στην είσοδο σήματος mp3 της συσκευής Lvpin 838 με ένα καλώδιο καρφί stereo 3.5mm σε καρφί stereo 3.5mm ).


Έτσι ακριβώς δουλεύουν και οι συσκευές EROStek που πρωτοαναφέραμε παραπάνω και μάλιστα με ενσωματωμένο μικρόφωνο! (Για να μην μπλέχετε με πολλές καλωδιώσεις..)
Η μόνη διαφορά είναι ότι οι συσκευές EROStek κοστίζουν σήμερα από $300 έως $600!!!
Ο λόγος του υψηλού κόστους βέβαια οφείλεται καθαρά στο ότι πωλούνται σαν "εξελιγμένα ερωτικά βοηθήματα"! Μην ξεγελιέστε, μιλάμε για κέρδος 500%!!


Κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε "άνοιγμα σε νέο παράθυρο" ή "άνοιγμα εικόνας (link) σε νέα καρτέλα" και μετά επιλέξτε "αποθήκευση εικόνας έως" για να αποθηκεύσετε την φωτό στον Η/Υ σας.


Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να έχετε τις εντάσεις χαμηλά (λ.χ. η ένταση του μαύρου κουμπιού καλό θα ήταν να βρίσκεται στην μέση) μέχρι να συνηθίσετε τα ηλεκτρο-παλμών αυτών γιατί σε αντίθεση με τις άλλες συσκευές που έχουν έτοιμα προγράμματα ηλεκτρο-παλμών, στην ηχητική πηγή που θα χρησιμοποιήστε δεν γνωρίζετε την ένταση που χρησιμοποιεί π.χ. αν χρησιμοποιήσετε cd, δεν γνωρίζετε αν είναι χαμηλο-γραμμένο ή δυνατο-γραμμένο οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικές.. απλά να να αποφύγετε τις απότομες (ευχάριστες) αλλά και δυνατές εκπλήξεις.. Άλλος ένας καλός τρόπος είναι να έχετε πρωτοακούσει το cd (για να γνωρίζετε στο περίπου που είναι χαμηλό και που δυναμώνει απότομα).


Άλλο ένα ευχάριστο επίσης που δεν έχετε σίγουρα συναντήσει σε άλλες γενικά συσκευές e-stim είναι ο στερεοφωνικός ήχος. Τον κάθε μουσικό διαχωρισμό* μεταξύ αριστερού (L) και δεξιού (R) καναλιού (channel) θα τον αισθάνεστε στο κορμί σας!! Αρκεί να έχετε χρησιμοποιήσει σωστά αριστερά και δεξιά τα αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια σώματος. "Μαγικό" αλλά και πολύ ερεθιστικό πραγματικά!!

* Ο Μουσικός διαχωρισμός είναι όταν ακούτε διαφορετικά ηχητικά σήματα στο αριστερό και δεξί ηχείο ή στα ακουστικά σας (L/R Channels). Αν θέλετε παλμική δόνηση με διαχωρισμό τότε φροντίστε τα αρχεία που θα χρησημοποιήσετε να είναι stereo!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Για λόγους αποφυγής δυνατών και απότομων εκπλήξεων συνιστούμε κατ'αρχήν έχετε και τα δύο κουμπιά έντασης (volume controls) της συσκευής Lvpin 838 τελείως χαμηλά πριν ανοίξετε την συσκευή από τον κ. διακόπτη.
Δεύτερον, καλό θα ήταν να έχετε γενικά και τα δύο κουμπιά έντασης περίπου στην μέση της διαδρομής τους και να δοκιμάζετε να ανεβοκατεβάζετε εντάσεις κυρίως από τις μουσικές πηγές που χρησιμοποιείτε (cd/ dvd, iPhone, iPad, laptop κ.τ.λ. αν βέβαια διαθέτουν "volume control")
Επίσης αν χρησιμοποιήστε iPhone, iPad ή laptop κλείστε προγράμματα ήχου που μπορεί να τρέχουν (σε standby mode) όπως Skype, messenger και γενικά ότι προγράμματα μπορεί να σας ειδοποιούν μέσω κάποιου ήχητικού σήματος. Καταλαβαίνετε φαντάζομαι γιατί..
Αρχεία eStim Ήχου


Κατεβάστε εδώ (δωρεάν) έτοιμα αρχεία ήχου για να τα χρησιμοποιήσετε στο iPhone, iPad ή στο laptop σας. Μπορείτε επίσης να φτιάξτε τα δικά σας αρχεία ήχου (τύπου mp3) τα οποία μπορεί να είναι φωνητικά, μουσικά ή και τα δύο μαζί.. Απεριόριστες δυνατότητες δηλαδή!
Με άλλα λόγια δηλ. δονηθείτε παλμικά στον ρυθμό και την συχνότητα που επιθυμείτε εσείς!! Τέλειο;

Ασφάλεια λειτουργίας:

Η συσκευή (από τον τρόπο κατασκευής της είναι απόλυτα ασφαλής). Λειτουργεί με ένα τροφοδοτικό 12V/ 2Amp. (Μπορείτε να το παραγγείλετε ξεχωριστά σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατ/μα της περιοχής σας). Απλά για λόγους ασφαλείας τοποθετείστε το μακριά από την συσκευή την ώρα της λειτουργίας της (φροντείστε να έχει μακρύ δευτερεύων καλώδιο).

ΠΡΟΣΟΧΗ:  
Όλες οι συσκευές αυτές ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιούνται κοντά σε νερό (π.χ μπανιέρες, νιπτήρες κ.τ.λ.). Όσο και προσεκτικές να είστε, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας! Ειδικά οι συσκευές που διαθέτουν τροφοδοτικά 110 /240Vac .

Σας έχουμε βρεί παρακάτω ήδη ένα link για την συσκευή (eStim Audio amp) Lvpin 838 σε καλή τιμή:

 Lvpin 838

Ψάχνοντας κι εσείς στο διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε περισσότερες.

Που μπορείτε να προμηθευτείτε εξαρτήματα και αξεσουάρ για χρήση ηλεκτροδιέγερσης:

  α. Αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια σώματος μπορείτε να προμηθευτείτε από το eBay σε πολύ καλές τιμές.  Ψωνίστε ποσότητα (λ.χ. 20pcs κομμάτια). Θα σας βγούν πιο φθηνά. Άλλωστε βέβαια θα τα χρησιμοποιείστε όλα με τον καιρό. Προτιμήστε τα "CEFAR" της εταιρίας COMPEX. Είναι τα καλύτερα ποιοτικά για όλες τις χρήσεις ηλεκτροδιέγερσης. Χρησιμοποιούνται από αθλητές και ιατροθεραπευτές σε όλο τον κόσμο. (Αποφύγετε τα τελείως φθηνά κινέζικα γιατί δεν θα σας κρατήσουν σχεδόν καθόλου) .   


β. Καλώδια σύνδεσης αυτοκόλλητων ηλεκτροδίων μπορείτε να βρείτε επίσης από το eBay σε κυριολεκτικά γελοίες τιμές. (Αν στην άλλη άκρη του καλωδίου υπάρχει βίσμα, συνήθως καρφί mono 3.5mm, το κόβουμε μια μια πένσα, διαχωρίζουμε λίγο τα καλώδια μεταξύ τους καθώς και τα ξεγυμνώνουμε λίγο για να συνδεθούν πίσω στις διπλές στερεοφωνικές εξόδους). Εύκολο!
γ. Καλώδια σύνδεσης ήχου των συσκευών μεταξύ τους (iPhone/ iPad/ laptop σε Lvpin 838 και cd/ dvd player σε Lvpin838) θα βρείτε σε οποιοδήποτε κατ/μα ηλεκτρονικών συσκευών ήχου - εικόνας. Χρειάζεστε ένα καλώδιο stereo jack 3.5mm σε stereo jack 3.5mm, ένα καλώδιο stereo jack 3.5mm σε 2 RCAs και ένα καλώδιο 2x RCAs x2 (δύο RCAs που καταλήγουν πάλι σε 2 RCAs).


Δείτε εδώ το εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής Lvpin 838 για ηλεκτροδιέγερση (σε μορφή pdf).
Επιλέξτε (πάνω στην μαύρη μπάρα) "Λήψη" για να το κατεβάσετε στο Η/Υ σας ή "Εκτύπωση" για το το έχετε πλέον πάντα μαζί με την συσκευή σας.


 Δείτε τα παρακάτω διαφημιστικά εταιρίας συσκευών ερωτικής ηλεκτροδιέγερσης καθώς και εμπειρική περιγραφή από γυναίκες που έχουν χρησιμοποιήσει παρόμοιες συσκευές και θα καταλάβετε περισσότερα:


ZEUS Electrostim (Διαφημιστικό εταιρίας)

SHE-Stim (Διαφημιστικό εταιρίας)

SHE-Stim (Εμπειρική περιγραφή χρήστριας)

MYSTIM (Διαφημιστικό εταιρίας) 1
MYSTIM (Διαφημιστικό εταιρίας) 2ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ EBAY

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON