- Έχετε απορίες σχετικά με κάποιο από τα άρθρα μας;
- Θέλετε μας μας προτείνετε ένα θέμα σχετικό για να ασχοληθούμε εκτενέστερα;
Επικοινωνείστε μαζί μας στο mail του blog μας:
bodyshapegr@gmail.com

Σελίδες

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: (Κινηματογραφικά trailers)

DESCENDANTS 2 Official New Trailer (2017)

68 KILL Official Trailer (2017)

ΤΑ 5 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:

ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ

Σοκολάτα... Καλά πεθαίνω για σοκολάτα, όπως πολλές από εσάς φαντάζομαι.. Όχι μόνο να την γεύομαι στην γλώσσα αλλά και στο κορμί μου. Δεν υπάρχει πιο "ερωτική εικόνα" από το να είσαι πασσαλειμένη με σοκολάτα και να την γεύεσαι από το σώμα σου. Πρόκειται πραγματικά για μια μοναδική ερωτική -σεξουαλική- θα έλεγα τελετουργία για εμάς τις γυναίκες. Αλλά δεν είναι μόνο όμως η αίσθηση της σοκολάτας που σε κάνει και νιώθεις υπέροχα αφού είναι και άλλος ένας τρόπος αναζωογόνησης της επιδερμίδας αλλά και του σώματός σας. H σοκολάτα πέρα από τις εγκεφαλικές ιδιότητες (τροφή για τον εγκέφαλο) που διαθέτει κάνει και την επιδερμίδα & την έσω επιδερμίδα να γυαλίζει συν βέβαια ότι αφήνει στο σώμα σας μετά μια υπέροχη μυρωδιά. Για να καταλάβετε πόσο το σώμα σας θα "λατρέψει" την σοκολάτα σκεφτείτε ότι όταν θα προσπαθήστε να ξεπλυθείτε δύσκολα θα απαλλαγείτε από αυτήν. Να ξέρετε επίσης ότι η σοκολάτα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο λόγο θερμίδων (55 - 370) σε αντίθεση με το σώμα σας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όση σοκολάτα θέλετε. 



Ξέρετε τι λένε για την σοκολάτα; "Καλύτερα να την γεύεται το σώμα σου παρά το στόμα σου" Ο λόγος; Γιατί η σοκολάτα όχι μόνο κάνει πολύ καλό όχι μόνο στην επιδερμίδα αλλά διορθώνει και προβλήματα στο σώμα. Ναι είναι πραγματικότητα. Η σοκολάτα διώχνει την κυτταρίτιδα και σφίγγει το δέρμα. Να σας δώσω λοιπόν την συνταγή για να την δοκιμάσετε όσες από εσάς δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμη.


Τι θα χρειαστείτε (υλικά):


 - 4 μεγάλες σοκολάτες υγείας (κουβερτούρα).
 - λίγες σταγόνες αμυγδαλέλαιο


Εκτέλεση συνταγής και χρήση:


Ρίχνετε τις σοκολάτες σ'ένα σκεύος μπεν μαρί αφού πρώτα το νερό μέσα έχει αρχίσει να χοχλάζει. Σε χρόνο μηδέν οι σοκολάτες θα αρχίσουν να λιώνουν. Τότε μπορείτε να ρίξτε και τρεις-τέσσερις σταγόνες αμυγδαλέλαιο. Το υλικό σας είναι έτοιμο για χρήση. Έτσι όπως η σοκολάτα έχει λιώσει ρίξτε την σ' ένα μπολ και μπείτε στο μπάνιο. 






Γδυθείτε τελείως και αρχίστε να ρίχνετε την ζεστή σοκολάτα από το μπόλ σε όλο σας το σώμα, προσέξτε μόνο μην καείτε (την δοκιμάζουμε πρώτα στο εσωτερικό του καρπού μας για να δούμε αν καίει).Αφού έχετε βουτηχτεί πλήρως στην σοκολάτα, αρχίστε να κάνετε ένα απαλό μασσάζ με κυκλικές κινήσεις σε όλο σας το σώμα και το πρόσωπο & αφήστε την σοκολάτα επάνω σας για είκοσι τουλάχιστον λεπτά για να προλάβουν και τα συστατικά της σοκολάτας να περάσουν σε επιδερμίδα και σώμα. 




Επικεντρωθείτε κάνοντας μασσάζ σε τυχόν προβληματικά σημεία όπως γλουτούς, μηρούς αλλά και κάτω από τα μπράτσα καθώς και άλλα όπως στήθος, μασχάλες, αλλά και άλλες όπως παλάμες & δάχτυλα χεριών, πέλματα & δάχτυλα ποδιών, αλλά και την ευαίσθητη περιοχή σας.
 Μετά από ένα εικοσάλεπτο αρχίστε ξεβγάζετε την σοκολάτα από το σώμα σας καλά. Η αλήθεια είναι ότι σε αντίθεση με την απολέπιση με ζάχαρη εδώ θα δυσκολευτείτε αρκετά να ξεπλυθείτε αλλά παρ' όλα αυτά η όλη διαδικασία είναι τόσο υπέροχη που δεν θα σας κουράσει. 
Αυτό είναι όλο. Θα διαπιστώσετε αμέσως ότι το δέρμα σας έχει γίνει λείο, λαμπερό και γυαλιστερό. 




Την διαδικασία αυτή πρέπει να την επαναλαμβάνετε το λιγότερο μια φορά κάθε δύο εβδομάδες.
Δείτε τo παρακάτω βίντεο επίδειξης της διαδικασίας σοκολατοθεραπείας σώματος που γίνεται σε ινστιτούτο αισθητικής.







ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ EBAY

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON