- Έχετε απορίες σχετικά με κάποιο από τα άρθρα μας;
- Θέλετε μας μας προτείνετε ένα θέμα σχετικό για να ασχοληθούμε εκτενέστερα;
Επικοινωνείστε μαζί μας στο mail του blog μας:
bodyshapegr@gmail.com

Σελίδες

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: (Κινηματογραφικά trailers)

DESCENDANTS 2 Official New Trailer (2017)

68 KILL Official Trailer (2017)

ΤΑ 5 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΛΑΜΠΕΡΗ & ΥΓΕΙΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Το σώμα μας πέρα την γυμναστική των μυών χρειάζεται και την φροντίδα της επιδερμίδας μας, που άλλωστε είναι και η εξωτερική μας εμφάνιση. Για να έχουμε λοιπόν πάντα υγειή, καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα χωρίς διάφορα αντιαισθητικά δερματικά σημάδια που δημιουργούνται από ακαθαρσίες στο δέρμα όπως είναι το καθημερινό μακιγιάζ που μένει στο δέρμα (εάν δεν καθαριστεί όπως πρέπει) και δεν αφήνει την επιδερμίδα μας να αναπνέει σωστά, καθώς και διάφορες κρέμες προσώπου & σώματος διαφόρων χρήσεων που έχουμε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, αλλά και άλλους δερματικούς παράγοντες, χρειαζόμαστε ειδική φροντίδα η οποία δεν είναι άλλη από την απολέπιση προσώπου & σώματος (exfoliation face & body scrub).


Τι είναι όμως η απολέπιση και πως γίνεται


Απολέπιση (exfoliation body scrub) ονομάζουμε τον καθαρισμό της επιδερμίδας μας από τα νεκρά κύτταρα, με σκοπό την ανανέωση των κυττάρων μας που έχουν βέβαια σαν αποτέλεσμα ένα καθαρό υγειές λαμπερό νέο δέρμα.
Η απολέπιση και μάλιστα η σωστή απολέπιση γίνεται με απλά υλικά (που έχουμε όλες στο σπίτι μας) όπως αλάτι, ζάχαρη, μέλι, λεμόνι, ανανάς κ.τ.λ. Υπάρχουν διάφορες "συνταγές" για απολέπιση αλλά και λαμπερή επιδερμίδα. Εμείς παρακάτω θα σας προτείνουμε μια απλή & εύκολη "συνταγή" για τέλεια απολέπιση προσώπου & σώματος.




Τι θα χρειαστείτε (υλικά):


- Μια κούπα ζάχαρη
- Μια βανίλια (μαγειρική)
- Μια κούπα λάδι


Εκτέλεση συνταγής και χρήση:


Ρίχνετε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ (mixer) και τα ανακατεύετε πολύ καλά. Το υλικό σας είναι έτοιμο για χρήση. Κάντε ένα ντούζ με ζεστό έως καυτό νερό Έτσι όπως είστε βρεγμένη και με την βοήθεια ενός μαλακού (soft) πινέλου απλώστε το υλικό σε όλο σας το σώμα & πρόσωπο. Μετά κάντε με τα χέρια σας ένα μασσάζ με απαλές κινήσεις σε όλο σας το σώμα για είκοσι τουλάχιστον λεπτά και ξεβγάλτε καλά. Αυτό είναι όλο. Θα διαπιστώσετε αμέσως ότι το δέρμα σας έχει γίνει λείο, λαμπερό & γυαλιστερό. Την διαδικασία αυτή πρέπει να την επαναλαμβάνετε το λιγότερο μια φορά την εβδομάδα.
Δείτε τα παρακάτω video επίδειξης της διαδικασίας απολέπισης σώματος.








ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ EBAY

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON