- Έχετε απορίες σχετικά με κάποιο από τα άρθρα μας;
- Θέλετε μας μας προτείνετε ένα θέμα σχετικό για να ασχοληθούμε εκτενέστερα;
Επικοινωνείστε μαζί μας στο mail του blog μας:
bodyshapegr@gmail.com

Σελίδες

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: (Κινηματογραφικά trailers)

DESCENDANTS 2 Official New Trailer (2017)

68 KILL Official Trailer (2017)

ΤΑ 5 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:

ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΘΗΛΕΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΗΜΑ

Σε  αυτό το άρθρο θα θίξουμε άλλο ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες με το σώμα τους. Μιλάμε για ένα πρόβλημα κυρίως αισθητικής του σώματος που βρίσκεται στο στήθος και είναι οι ανεστραμμένες θηλές ή αλλιώς inverted nipples.Τι είναι όμως οι ανεστραμένες θηλές;

Όταν οι θηλές μας έχουν είναι γυρίσει προς τα μέσα και δεν έχουν καθόλου το φυσιολογικό τους σχήμα τότε λέμε ότι έχουμε το φαινόμενο των "ανεστραμμένων θηλών".

Που οφείλεται όμως αυτό το καθαρά αισθητικό πρόβλημα:

Συνήθως οι περισσότερες γυναίκες το αποκτούν μετά από θηλασμό. Άλλες πάλι από τραύμα που μπορεί να προκληθεί από τις συνθήκες όπως νέκρωση λίπος, ουλές ή μπορεί να είναι ένα αποτέλεσμα της χειρουργικής επέμβασης
Η κάμψη του μαστού, Drooping, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του μαστού καρκίνωμα του μαστού, της νόσου του Paget και φλεγμονώδη καρκίνο του μαστού (IBC)
Λοιμώξεις του μαστού ή φλεγμονές, όπως του μαστού εκτασία αγωγού, απόστημα μαστού ή η μαστίτιδα.


Πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε:

Η αλήθεια είναι ότι στις σοβαρές ασθένειες του στήθους δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε από μόνες μας εκτός από το να υποβληθούμε αναγκαστικά κάτω από το νυστέρι του πλαστικού ιατρού.
Στην περίπτωση όμως του απλού αισθητικού προβλήματος που έχει δημιουργηθεί μετά από θηλασμό για παράδειγμα ή άλλους λόγους, υπάρχουν μερικές καλές λύσεις για να επανέλθουν οι θηλές μας στο φυσιολογικό τους σχήμα και μέγεθος.

Υπάρχει μια πρώτη καλή λύση να επανέλουν οι θηλές μας στο κανονικό τους σχήμα. είναι η βεντουζοθεραπεία των θηλών (αυτή την φορά). Πραγματοποιείται με χειροκίνητο τρόπο (απλές χειροκίνητες συσκευές) ή με την βοήθεια ηλεκτρονικών συσκευών άντλησης ρεύματος ή μπαταρίας.


Εδώ όμως θυμηθείτε ότι πρέπει να αφήστε τις θηλές σας τεντωμένες μέσα στην χειροκίνητη μικρο-συσκευή της άνω φωτό για διάστημα μιάμισης με δύο ώρες (ίσως και παραπάνω) που σαν λύση θέλει αρκετό ελεύθερο χρόνο (π.χ. να εργάζεστε στο σπίτι και να είστε γυμνόσθητη για όλο τον χρόνο αυτό).

Η λύση αυτή δεν είναι κακή αλλά θα πρέπει να επαναλαμβάνεται αρκετά συχνά για να έχει στο τέλος μόνιμο αποτέλεσμα. Πολλές γυναίκες την χρησιμοποιούν και για τις προβληματικές θηλές τους αλλά και για να έχουν πάντα στητές θηλές, ειδικά πριν από τα ερωτικά ραντεβού..
 
Άλλες γυναίκες επίσης καταφεύγουν στην λύση του piercing των θηλών τους (θέλοντας και μη) για τον λόγο ότι τα σκουλαρίκια των θηλών (συγκεκριμένα οι κρίκοι) εμποδίζουν τις θηλές να επιστρέψουν στο ανεστραμένο και άχαρό τους σχήμα.

Ούτε αυτή η λύση αυτή δεν είναι κακή αλλά δεν διορθώνει πραγματικά το πρόβλημα.
Η λύση που προτείνουμε εμείς σε αυτό το άρθρο (λύση που έχει βοηθήσει και σε άλλα προβλήματα αισθητικής σώματος) είναι η εφαρμογή ηλεκτροθεραπείας F.E.S.
Η λύση που προσφέρει η ηλεκτροθεραπεία F.E.S. μπορεί να λύσει μόνιμα το πρόβλημα αυτό των ανεστραμμένων θηλών μια για πάντα.

Τι θα χρειαστεί για να εφαρμόσετε την θεραπεία:

Θυμάστε που είχαμε αναφερθεί στο άρθρο μας  "ΣΕΞ - ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ" για τσιμπιδάκια (ηλεκτρόδια) για τις θηλές;
Ε λοιπόν έτσι εφαρμόζεται η  ηλεκτροθεραπεία F.E.S. στις θηλές μας.
Βέβαια τα συγκεκριμένα τσιμπιδάκια (nipple clamps) θηλών του στήθους που έχουμε δείξει στις φωτό του άνω άρθρου δεν βοηθούν στην συγκεκριμένη περίπτωση (για αυτή την θεραπεία) γιατί έχουν μόνο μια επαφή το καθένα με αποτέλεσμα να μην επικεντρώνεται η θεραπεία σωστά στην κάθε θηλή ξεχωριστά. Εδώ χρειάζονται τσιμπιδάκια δύο επαφών στο καθένα για να "λειτουργήσει" η θεραπεία αυτή σωστά! 
Πρέπει να ψάξτε αρκετά για να βρείτε τσιμπιδάκια θηλών δύο ενεργών επαφών (dual contact nipple clamps), πράγμα που δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθούν σε απλές σελίδες εκτός αν ψάξτε σε σελίδες για επαγγελματίες αισθητικούς και άλλες ιατρικές σελίδες..

Το τεχνικό τμήμα του περιοδικού μας κατασκεύασε ένα σετ από δύο εκπληκτικά τσιμπιδάκια θηλών δύο ενεργών επαφών και σας τα παρουσιάζουμε για να πάρετε μια ιδέα.


Χρησιμοποιώντας τα τσιμπιδάκια αυτά στις θηλές σας και συνδέοντάς τα με μια συσκευή F.E.S. δύο εξόδων θα έχετε την ιδανικότερη λύση για την διόρθωση του προβλήματος των ανεστραμμένων θηλών με μόνιμα αποτελέσματα.
Eφαρμόστε την θεραπεία αυτή για 45 λεπτά και στις δύο θηλές σας. Οι ηλεκτρο-συχνότητες F.E.S. θα ενεργοποιήσουν την κυτταρική αυτή περιοχή των θηλών σας και οι θηλές θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό τους σχήμα πριν την αναστροφή τους. Αν δεν τα βρείτε στο διαδίκτυο μπορείτε να εφαρμόσετε μια παρόμοια λύση.
Πάρτε τέσσερα αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια σώματος (τα πιο μικρά που υπάρχουν) και κόψτε τα μ' ένα ψαλίδι (παράλληλα με το καλώδιό τους) σε μικρές ψηλές λουριδίτσες. Ανασηκώστε την κάθε θηλή σας και τοποθετήστε ένα αυτοκόλλητο ηλεκτρόδιο από την κάθε πλευρά, το ένα απέναντι από το άλλο. (Δύο δηλ. για την κάθε θηλή). Μετά πιάνοντας τα δύο ηλεκτρόδια προσεκτικά ανασηκώστε την θηλή σας και τοποθετήστε ένα τσιμπιδάκι (από αυτά που πιάνετε τα ρούχα) να πατήσει πάνω στα δύο ηλεκτρόδια (Όπως βλέπετε στην φωτό επάνω). Το τσιμπιδάκι θα κρατήσει την θηλή και τα ηλεκτρόδια στην θέση τους μέχρι να τελειώσει ο χρόνος της θεραπείας σας. Προσέξτε μόνο να μην ακουμπά το ένα ηλεκτρόδιο με το άλλο.

Θυμηθείτε επίσης ότι η συγκεκριμένη θεραπεία δεν είναι μόνο για εσάς που έχετε το πρόβλημα των ανεστραμμένων θηλών. Μπορείτε να την χρησιμοποιείτε επίσης μια φορά την εβδομάδα ή κάθε δυο εβδομάδες για να έχετε πάντα καλοσχηματισμένες θηλές μια και η θεραπεία αυτή λειτουργεί σαν lifting.
Ευχόμαστε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα για εσάς.

Δείτε το βίντεο για το θέμα που ανεφερόμαστε παραπάνω:
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ EBAY

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON