- Έχετε απορίες σχετικά με κάποιο από τα άρθρα μας;
- Θέλετε μας μας προτείνετε ένα θέμα σχετικό για να ασχοληθούμε εκτενέστερα;
Επικοινωνείστε μαζί μας στο mail του blog μας:
bodyshapegr@gmail.com

Σελίδες

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: (Κινηματογραφικά trailers)

DESCENDANTS 2 Official New Trailer (2017)

68 KILL Official Trailer (2017)

ΤΑ 5 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΥΤΤΑΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να πούμε ότι μέχρι τώρα έχουμε αναφέρει (στα άρθρα του περιοδικού μας), όλες τις βασικές μεθόδους θεραπείας του σώματος που χρησιμοποιούνται στα μεγάλα κέντρα αισθητικής και μέσα σε αυτά και εύκολες μεθόδους που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και στο σπίτι μας για να γίνουμε πιο όμορφες, ελκυστικές και σέξυ! 

Τι γίνεται όμως με τις εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας του σώματος που συνεχίζονται να χρησιμοποιούνται σε κάποιες χώρες για κυτταροθεραπεία και εξάλειψη διάφορων σημαδιών, μικρο-ουλών ή μικρο-όγκων του σώματος;

Σ'ένα τα ταξίδια που έκανε η αρχισυντάκτριά μας Βικτόρια, επισκέφτηκε και αρκετά ινστιτούτα αισθητικής και παρατήρησε διάφορες μεθόδους θεραπειών που εφαρμόζουν διάφορα ινστιτούτα αισθητικής.

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για ένα αρχαίο αλλά αρκετά αποτελεσματικό είδος θεραπείας που εφαρμόζεται και με -σημειωτέων- μεγάλη επιτυχία σε ινστιτούτα ομορφιάς /spa στο Μεξικό.

Η μέθοδος λέγεται: "Νalgadas Βelleza" στα ισπανικά και σημαίνει "ομορφιά με την βοήθεια του χτυπήματος" ή αλλιώς Beauty Spanking! Τώρα θα με ρωτήσετε βέβαια τι είναι αυτό και πως εφαρμόζεται;

Δεν νομίζω να μπορείς να το πεις κάπως αλλιώς. Είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται! Πως εκτελείται όμως αυτή η θεραπεία;


Νalgadas Βelleza

Σας ζητούν να ξαπλώστε γυμνή μπρούμυτα αλλά και ανάσκελα μετά, στο κρεβάτι του ινστιτούτου και η/ο αισθητικός σας χτυπά (όχι δυνατά πάντως) με φύλλα κάκτου! 

Ξεκινώντας μπρούμυτα από πλάτη, γοφούς, γλουτούς έως και μηρούς και μετά βέβαια ανάσκελα ξεκινώντας πάλι από το πρόσωπο, λαιμό, στήθος, κοιλιά έως γόνατα.
Εννοείται βέβαια ότι στο πρόσωπο και στο λαιμό η θεραπεία γίνεται λιγότερο επώδυνη καθώς εκεί τα χτυπήματα είναι πολύ ελαφρότερα. 



Σας ακούγεται επώδυνη; Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο επώδυνη αλλά έχει εκπληκτικά αποτελέσματα! Αλήθεια σας λέω! Είναι περίπου η ίδια θεραπεία με αυτή της Derma roller. Το δέρμα κοκκινίζει στα σημεία που σας χτυπούν όπως βέβαια θα γινόταν και με ότι άλλο και αν σας χτυπούσαν αλλά το μυστικό είναι στις 80 (στον αριθμό) ουσίες που περιέχουν οι μικροβελόνες των φύλλων του κάκτου εκ των οποίων βέβαια η πιο γνωστή δεν είναι άλλη από την πασίγνωστη αλόη. Είναι ένας είδους σημαντικός πολυ-ορός ομορφιάς. Το καλό επίσης είναι ότι αυτός ο πολυ-ορός δεν θεραπεύει μόνο σημάδια από το δέρμα αλλά και κάποιες σημαντικές ασθένεις όπως είναι η ρευματοειδής αρθρίτιδα καθώς και άλλες ασθένειες.

Όταν το δέρμα έχει κοκκινίσει (που σημαίνει ότι έχουν "ξυπνήσει" τα κύτταρα στο σημείο που χτυπιέται), τότε εισχωρούν οι ουσίες που περιέχουν τα φύλλα του κάκτου.

Η θεραπεία αυτή με φύλλα κάκτου εφαρμόζεται σχεδόν σε όλο το σώμα (από πρόσωπο έως γλουτούς και μηρούς) όπου βασικά το δέρμα μας αντιδρά.
Οι κοκκινίλες που αφήνει η θεραπεία αυτή φεύγουν μετά από δύο/τρεις μέρες και εσείς αισθάνεστε καλύτερα από ποτέ! (όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο).

Μετά το τέλος της θεραπείας φοράτε ξανά την ρόμπα σας και πηγαίνετε για εξωτικά κοκτέϊλς στο σαλόνι-μπάρ του ινστιτούτου με θέα (μέσα από τα μεγάλα τζάμια) πάντα την παραλία. 




Η θεραπεία αυτή χρησιμποποιούνταν από αρχαιοτάτων χρόνων από βασσίλισες του κόσμου όπως η Κλεοπάτρα, Σίβα, Νεφερίτη, Έμπλα κ.τ.λ. και εφαρμοζόταν από δύο ή τρεις έμπιστες κοπέλες του βασιλικού βοηθητικού προσωπικού των και θεωρούταν μια από τις πιο σημαντικές μεταξύ άλλων θεραπείες σώματος την εποχή εκείνη.

Στην σημερινή εποχή βέβαια την συγκεκριμένη θεραπεία αυτή δεν την συναντάς πλέον στα ινστιτούτα ομορφιάς /spa, εκτός βέβαια κάποιων εξαιρέσων γιατί έχει αντικατασταθεί από πιο σύγχρονες μεθόδους αισθητικής. 

Σας πληροφορώ όμως ότι αυτή η θεραπεία δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τις πανάκριβες σημερινές θεραπείες σώματος με ορούς ομορφιάς και ίσως και να μπορεί να εφαρμοσθεί με λίγη προσοχή και στο σπίτι σας με την βοήθεια φυσικά κάποιας φίλης σας.



ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ EBAY

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON