- Έχετε απορίες σχετικά με κάποιο από τα άρθρα μας;
- Θέλετε μας μας προτείνετε ένα θέμα σχετικό για να ασχοληθούμε εκτενέστερα;
Επικοινωνείστε μαζί μας στο mail του blog μας:
bodyshapegr@gmail.com

Σελίδες

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: (Κινηματογραφικά trailers)

DESCENDANTS 2 Official New Trailer (2017)

68 KILL Official Trailer (2017)

ΤΑ 5 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ Η/Υ

Σίγουρα όλες έχετε ακούσει για διάφορες μεθόδους διόρθωσης των προβλημάτων του σώματος όπως δυσανάλογη μάζα σώματος, διάφορα γενετικά σημάδια στο σώμα, πεσμένο στήθος, κυτταρίτιδα, ραγάδες σώματος, σημάδια stretching, γενετικά σημάδια (beautymarks) που αντιμετωπίζουμε σχεδόν όλες εμείς οι γυναίκες λίγο ή περισσότερο είτε από γονιδιακό πρόβλημα, είτε από κακή διατροφή και έλλειψη γυμναστικής, είτε ακόμα και μετά από γέννα. Αυτές οι μέθοδοι (που έχουμε αναφερθεί και στα άρθρα μας) είναι αποτελεσματικές (ανάλογα βέβαια και με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε) όταν συνδιάζονται μεταξύ τους όπως για παράδειγμα η δυσανάλογη μάζα σώματος κάτω από τα μπράτσα που αντιμετωπίζεται σε συνδιασμό ηλεκτροθεραπείας και υπερήχων. Σήμερα υπάρχει μια επαναστατική επιστημονική λύση-μέθοδος η οποία έχει κάνει πάταγο σε όλο τον επιστημονικό κύκλο του χώρου της αισθητικής γιατί διορθώνει όλα τα προβλήματα αυτά στον μισό χρόνο μιας οποιασδήποτε άλλης θεραπείας. Η λύση αυτή λέγεται Beautytek treatment και έρχεται από την ομώνυμη εταιρία. 


Τι είναι το Beautytek treatment:


To Beautytek treatment είναι μια θεραπεία που εφαρμόζεται σε όλο το σώμα (όπου δηλ. υπάρχουν προβλήματα) και τα επιλύει μόνιμα. Η θεραπεία αυτή συνδιάζει όλες τις θεραπείες που έχουμε αναφέρει στα άρθρα μας όπως ηλεκτροθεραπεία, ηπέρηχοι, βελονισμό, ραδιοσυχνότητες,  ιοντοφόρηση, ειδική ρεφλεξολογία κτλ. σε μία. 


Τι είναι το Beautytek treatment system:


To Beautytek Treatment System είναι είναι ένα hardware (συσκευή) που ελέγχεται από Η/Υ (Ηλεκτρονικό Υπολογιστή) και διαθέτει ένα πολυπρόγραμμα διόρθωσης για όλα τα προβλήματα σώματος. Συνδέεται με μερικά dual contact body probes (ηλεκτρόδια σώματος δύο επαφών) που απλώς τα ακουμπούν στο προβληματικό μέρος του σώματος σας και το πρόγραμμα αφού πρώτα "αναγνωρίζει" το πρόβλημα, το μέγεθος του προβλήματος της περιοχής που εφαρμόζεται, το επιλύει χωρίς εσείς να νιώθετε πόνο. Όλο αυτό μπορεί να ακούγεται μαγικό στην πραγματικότητα όμως έχουν δουλέψει πολλοί ειδικοί για να κατασκευαστεί τόσο η συσκευή αυτή όσο βέβαια και το πολυπρόγραμμα που την ακολουθεί. 


Πως λειτουργεί το Beautytek treatment:






Μια πολύ χαμηλής συχνότητας ηλεκτρική ώθηση περνά στο σώμα. Αυτό είναι μεταξύ 60-600 micro amps  (μικροαμπέρ), περίπου δηλαδή την ίδια συχνότητα με αυτήν του χτύπου της καρδιάς σας και πολύ χαμηλότερο από άλλες συμβατικές "μικρο-ρευματικές" συσκευές που λειτουργούν κυρίως ως διεγέρτες των μυών του σώματος.
Πληροφορίες σχετικά με την ισορροπία και τη σύνθεση της δομής των κυττάρων της υποβαλόμενης στην θεραπεία επιστρέφονται πίσω στο λογισμικό της συσκευής beautytek , η οποία αναπροσαρμόζει την ώθηση μικρορεύματος αναλόγως με το πρόβλημα. Υπάρχει συνεχής κύκλωμα επεξεργασίας και μέτρησης bio-cybernetic circuit (βιο-κυβερνητικό κύκλωμα), το οποίο ενημερώνει συνεχώς και ρυθμίζει την ενέργεια που παραδίδεται στην υποβαλόμενη στην θεραπεία. Η τεχνητή νοημοσύνη που διαθέτει η beautytek (ειδικοί αλγόριθμοι) χρησιμοποιεί ολοκληρωμένες μετρήσεις για τη διαβάθμιση της μικροτάσης (ειδικοί παλμοί), την συχνότητα αλλά και την ένταση του θεραπευτικού micro-current (μικρο-ρεύματος), όπως επίσης εξαλείφει εντελώς τον κίνδυνο από υπερχρήση των παραπάνω.
Και εδώ βέβαια πρέπει να χρησιμοποιείται το ειδικό αγώγιμο τζελ για τη θεραπεία που εφαρμόζεται στο δέρμα για να απορροφούνται επίσης καλύτερα και τα θρεπτικά συστατικά από τον οργανισμό κατά τη διάρκεια της θεραπείας (γνωστή πλέον ως ιοντοφόρεση). Το σύστημα επεξεργασίας της beautytek [B.C.C.] "στέλνει" στο σώμα ακριβώς τι χρειάζεται για να εξισορροπήσει τυχόν παραπάνω θετικά ιόντα και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου για την επισκευή των κυττάρων. Μετά το τέλος χρήσης της θεραπείας το πρόγραμμα beautytek treatment της συσκευής ελέγχει την συνολική βελτίωση της υγείας του σώματος καθώς βοηθά στο να απομακρυνθούν από τον οργανισμό το παραπάνω νερό, τα λίπη και τα απόβλητα. 


Η πολυσυσκευή Beautytek κατασκευάστηκε στην Γερμανία από την εταιρία medilab κάτω από αυστηρό έλεγχο υψηλών προδιαγραφών και το κόστος της κυμαίνεται γύρω στα $30.000.00. Όπως καταλαβαίνετε το κόστος της είναι επίσης αρκετά υψηλό που την κάνει ασύμφορη να την αγοράσετε άλλωστε η χρήση της συσκευής αυτής γίνεται μόνο από ειδικούς, μπορείτε όμως να την χρησιμοποιήσετε απλά κλείνοντας ραντεβού σε κάποιο ινστιτούτο ομορφιάς & αισθητικής που την διαθέτει. Και εδώ βέβαια θυμηθείτε ότι το πλήθος των επισκέψεων που θα κάνετε είναι ανάλογο του προβλήματος που διαθέτετε. Τέλος δείτε σε μορφή pdf το μικροεγχειρίδιο της συσκευής Beautytek καθώς και το παρακάτω video για να καταλάβετε περισσότερα για την επίλυση προβληματικών περιοχών με την βοήθεια της συσκευής αυτής. 




Συχνές ερωτήσεις:


Ερ. Έχω από μικρή κάποια έντονα επιφανειακά σημάδια στο στήθος. Μπορούν αυτά να εξαλειφθούν κάνοντας θεραπεία με beau
tytek; [Κατερίνα  22 ετών]
Απ. Αγαπητή μας φίλη Κατερίνα, φυσικά η beautytek μπορεί να μειώσει στο ελάχιστο τα σημάδια αυτά (σχεδόν δεν θα φαίνονται).

Ερ. Τι  διαφορά έχει η πολυσυσκευή beautytek από τις υπόλοιπες συσκευές ομορφιάς του εμπορίου που διαθέτουν τα ινστιτούτα αισθητικής[Λιλιάννα  34 ετών]
Απ. Αγαπητή μας φίλη Λιλιάννα, η beautytek είναι μια καινούρια πολυσυσκευή αισθητικής που "επικοινωνεί" με το κάθε σώμα ξεχωριστά χάρις την τεχνητή νοημοσύνη (artificial Intelligence) που διαθέτει (εξού και  το υψηλό της κόστος). Κατατάσσεται δε στις ιατρικές συσκευές. Δεν λέμε ότι δεν υπάρχουν αντίστοιχες συσκευές στο εμπόριο αλλά αυτές που υπάρχουν είναι σίγουρα καινούριες και θα τις βρεις μόνο σε μεγάλα πολυτελή ινστιτούτα αισθητικής.
Ερ. Τα αποτελέσματα μετά την χρήση μιας τέτοιας συσκευής είναι μόνιμα; [Ρωξάνη  37 ετών]

Απ. Αγαπητή μας φίλη Ρωξάνη, ναι, τα αποτελέσματα της beautytek μετά τις απαραίτητες συνεδρίες
 που οφείλει να κάνει η ενδιαφερόμενη (ανάλογα βέβαια πάντα με το πρόβλημα που διαθέτει) είναι μόνιμα. Οριστικά!

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ EBAY

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON