- Έχετε απορίες σχετικά με κάποιο από τα άρθρα μας;
- Θέλετε μας μας προτείνετε ένα θέμα σχετικό για να ασχοληθούμε εκτενέστερα;
Επικοινωνείστε μαζί μας στο mail του blog μας:
bodyshapegr@gmail.com

Σελίδες

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: (Κινηματογραφικά trailers)

DESCENDANTS 2 Official New Trailer (2017)

68 KILL Official Trailer (2017)

ΤΑ 5 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:

ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ E.M.S.

Η ηλεκτροθεραπεία ή αλλιώς (παθητική) γυμναστική E.M.S. (Electronic Muscle Stimulation) χρησιμοποιείται για την εκγύμναση όλου του σώματος. Η γυμναστική με E.M.S. κάνει σύσπαση των μυών του σώματος όπως δηλ.σαν να γυμνάζουμε το σώμα μας με φυσικό τρόπο (βάρη, τρέξιμο, κοιλιακούς κ.τ.λ.) Η αύξηση της συχνότητας  E.M.S. έχει ως αποτέλεσμα την εκγύμναση του σώματος εντονότερα (συνιστάται μόνο για προχωρημένους χρήστες μηχανημάτων E.M.S.). Προτείνουμε πάλι βέβαια τετρακάναλα μηχανήματα για την χρήση αυτή (για εφαρμογή σε τέσσερα μέρη του σώματος ταυτόχρονα π.χ. μπράτσα - μηροί ή κοιλιά - γλουτοί). Ο μέγιστος χρόνος γυμναστικής E.M.S. μπορεί να φτάσει και τις δύο ώρες την ημέρα και βέβαια συνιστούμε την καθημερινή κυρίως πρωϊνή χρήση τους μιας και είναι αποδεδειγμένο ότι η γυμναστική το πρωί έχει περισσότερα αποτελέσματα από ότι τις άλλες ώρες της ημέρας. 






Η γυμναστική επίσης αυτή προτείνεται και για τους άντρες οπότε αν το έτερο σας ήμισυ δεν έχει ασχοληθεί με E.M.S. και "διαθέτει" και μερικά κιλάκια ή είναι σχετικά αγύμναστος δεν έχετε παρά να του εξηγήσετε πως λειτουργεί και να κάνετε μαζί..
Κατεβάστε στον Η/Υ σας το αρχείο pdf "TENS/EMSGuide"  για να ενημερώνεστε σχετικά.
Δείτε και το παρακάτω σχετικό video για να καταλάβετε περισσότερα:





Συχνές ερωτήσεις:


Ερ. Μετά την χρήση οργάνων στο γυμναστήριο νιώθω τους μύες στο σώμα μου ότι έχουν "δουλέψει"!. Νιώθω το ίδιο και μετά την χρήση παθητικής γυμναστικής (ηλεκτροθεραπείας) E.M.S. ; 
[Άννα, 24]
Απ. Αγαπητή μας φίλη 
Άννα, νιώθετε ακριβώς το ίδιο με την μόνη διαφορά ότι μετά την χρήση ηλεκτροθεραπείας E.M.S. δεν αισθάνεστε κουρασμένες.
Ερ. Μπορώ να ξεκινήσω αμέσως με πρόγραμμα εντατικής γυμναστικής E.M.S.;  [Τατιάνα, 37]
Απ. Αγαπητή μας φίλη Τατιάνα, φυσικά και μπορείτε αλλά δεν προτείνεται σε εσάς που έχετε να κάνετε γυμναστική αρκετό καιρό.
Βέβαια και γυμνασμένη να είστε προτείνεται να ξεκινήστε με πρόγραμμα "ζέσταμα" και μετά το επιθυμητό σας πρόγραμμα γυμναστικής. (Σημ. Όπως και στο γυμναστήριο αν ξεκινήσετε χωρίς ζέσταμα και με "βαρύ" πρόγραμμα υπάρχει κίνδυνος να "πιαστείτε" οπότε κατι τέτοιο δεν συστήνεται!)

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ EBAY

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON