- Έχετε απορίες σχετικά με κάποιο από τα άρθρα μας;
- Θέλετε μας μας προτείνετε ένα θέμα σχετικό για να ασχοληθούμε εκτενέστερα;
Επικοινωνείστε μαζί μας στο mail του blog μας:
bodyshapegr@gmail.com

Σελίδες

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: (Κινηματογραφικά trailers)

DESCENDANTS 2 Official New Trailer (2017)

68 KILL Official Trailer (2017)

ΤΑ 5 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΗΧΟΙ


Η θεραπεία υπερήχων (ultrasound wave therapy) είναι εξίσου σημαντική για την "διόρθωση" (επίλυση) προβληματικών περιοχών του σώματος μας (στίγματα προσώπου & σώματος, ρυτίδες προσώπου, προβλήματα κυτταρίτιδας κ.α.)
Και αυτή η θεραπεία σώματος ξεκίνησε από την ιατρική (όλες ξέρετε πλέον την εξέταση ελέγχου του εμβρύου με υπέρηχο για τις εγκυμονούσες που πραγματοποιείται μετά από μερκούς μήνες κύησης) αλλά και την θεραπεία με υπέρηχους που χρησιμοποιείται από φυσιοθεραπευτές για την γρήγορη επούλωση τραυματισμένων μερών του σώματος (μέση, πλάτη, αυχενικό κ.α.) και σήμερα πλέον χρησιμοποιείται από όλα τα ινστιτούτα ομορφιάς για τους λόγους που πρωτοαναφέραμε.


Τι προσφέρουν οι υπέρηχοι:

-ανακούφιση από τον πόνο και τη φλεγμονή
-
ταχύτατη επούλωση μυικών τραυμάτων
-τη μείωση μυϊκών σπασμών
-αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος



Τι είναι όμως οι υπέρηχοι:
Οι υπέρηχοι είναι ακουστικά κύματα (sound waves) που όμως δεν τα ακούμε λόγο της υψηλής συχνότητας που διαθέτουν, διεισδύουν βαθιά μέσα από το δέρμα και τους ιστούς και δημιουργούν θερμότητα (συνήθως δεν την νιώθουμε) που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση ροής του αίματος στους ιστούς μεταφέροντας συστατικά του σώματος που διορθώνουν την προβληματική περιοχή. Οι υπέρηχοι δεν μεταφέρονται μέσω του αέρα γι αυτό χρησιμοποιείται μια ειδική συσκευή υπερήχων που έρχεται σε επαφή με το δέρμα μέσω ειδικού αγώγιμου τζέλ (contact gel) και μεταφέρει τα υψίσυχνα κύματα αυτά βαθιά στους ιστούς.






Θεωρείται δε μια κορυφαία μέθοδος επίλυσης προβλημάτων του σώματος γιατί είναι η μόνη συσκευή που δρα τόσο βαθιά στο σώμα. Είναι επίσης η μόνη συσκευή που με την επαφή στο σώμα δεν αισθάνεστε απολύτως τίποτα σε αντίθεση με την συσκευή που ζεσταίνεται σχετικά. 
Για όσες έχετε επισκεφτεί ινστιτούτα ομορφιάς για θεραπεία σε διάφορες προβληματικές περιοχές του σώματός σας θα έχετε παρατηρήσει ότι σας έχουν "εφαρμόσει" μασσάζ δόνησης, ηλεκτροθεραπεία και υπέρηχους στις ίδιες περιοχές του σώματος. Αν αναρωτηθήκατε γιατί τρεις θεραπείες μαζί ο λόγος είναι ότι ο συνδιασμός των θεραπειών βοηθά ποιο γρήγορα και αποτελεσματικά τις προβληματικές περιοχές με μόνιμα αποτελέσματα.
Οι συσκευές υπερήχων έχουν γίνει πλέον και φορητές (χωρίς κονσόλα ελέγχου) με συχνότητες δράσης 1 & 3 MHz για όλους σε τιμές που κυμαίνονται από 150 - 450 ευρώ.
Η χρήση τους είναι απλύτως ασφαλή αρκεί βέβαια να τηρούνται οι οδηγίες χρήσης. Όσο τώρα αφορά την ζωή της συσκευής η συνεχής χρήση της δεν πρέπει να ξεπερνά συνήθως τα 3 λεπτά. 
Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα και θέλετε να αποκτείστε μια φορητή συσκευή υπερήχων εμείς θα σας προτείνουμε δύο επώνυμες εταιρίες πώλησης παρακάτω:
1. MendMeShop's Ultrasound
2. Ionic Ultrasound


Δείτε το παρακάτω video και θα καταλάβετε περισσότερα 





Συχνές ερωτήσεις:


Ερ. Υπάρχει πόνος ή θερμότητα κατά την διάρκεια της θεραπείας με υπερήχους; [Ιόλη, 32]
Απ. 
Αγαπητή μας φίλη Ιόλη, όχι. Δεν υπάρχει ούτε πόνος, ούτε θερμότητα στο μέρος που εφαρμόζεται. Ο λόγος είναι η υψηλή συχνότητα υπερήχων που χρησιμοποιεί η συσκευή. 
Ερ. Σε ποιά μέρη του σώματος μπορώ να χρησιμοποιήσω υπέρηχους; [Μαρία, 20]
Απ. 
Αγαπητή μας φίλη, Μαρία, σε όλο το σώμα πλην του λαιμού και του εγκεφάλου.
Ερ. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την συσκευή χωρίς τζελ; [Βανέσσα, 29]
Απ. Αγαπητή μας φίλη, Βανέσσα, όχι. Η συσκευή πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται με το ειδικό αγώγιμο τζελ, διαφορετικά δεν μπορεί να μεταδώσει τους υπέρηχους σωστά στο σώμα (αφήστε που υπάρχει κίνδυνος καταστροφής της από υπερθέρμανση!).

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ EBAY

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON