- Έχετε απορίες σχετικά με κάποιο από τα άρθρα μας;
- Θέλετε μας μας προτείνετε ένα θέμα σχετικό για να ασχοληθούμε εκτενέστερα;
Επικοινωνείστε μαζί μας στο mail του blog μας:
bodyshapegr@gmail.com

Σελίδες

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: (Κινηματογραφικά trailers)

DESCENDANTS 2 Official New Trailer (2017)

68 KILL Official Trailer (2017)

ΤΑ 5 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:

ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟΣ ΜΕ ΥΠΕΡΘΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ & ΔΟΝΗΣΗ

Αχχ.. Αυτό το στήθος μας..
Πολλές λένε ότι είναι το αγαπημένο μέρος του σώματός μας και.. δεν έχουν και άδικο..

Το στήθος σε μια γυναίκα είναι το σημείο του σώματος που ξεχωρίζει αμέσως κάτω από την μπλούζα, το φόρεμα μας ή το bikini μας δείχνοντας στους άλλους την θηλυκότητα μας.
Γι'αυτό και εμείς πρέπει να το φροντίζουμε συχνά και αδιάκοπα.

Σε αυτό το άρθρο βέβαια θα μιλήσουμε όχι απλά για το πως θα το κάνουμε να δείχνει όμορφο αλλά και για το πως θα το κρατάμε σε καλή φυσική κατάσταση. Και όταν λέμε "καλή φυσική κατάσταση" εννοούμε χωρίς πρόσθετα όπως ιατρικά ενθέματα ή χημικά κατασκευάσματα που στην τελική, ζημιά κάνουν και όχι καλό στο σώμα μας.



Άλλος ένας υπέροχος φυσικός τρόπος να κρατήσουμε το στήθος μας λοιπόν σε καλή κατάσταση είναι και η υπέρυθρη θερμότητα, που ισορροπεί την ενδοκρινική διαταραχή , διατηρεί τους λεμφαδένες (lymph nodes) σε καλή κατάσταση, ελέγχει τον ιστό (fatty tissue) δηλ. σφίγγει το στήθος και τους λοβούς (lobes) του μαστού και διατηρώντας το στήθος μας απαλό και υγειές.



Τι είναι όμως και πως όμως λειτουργεί αυτή η θερμότητα;

Η θερμότητα που παρέχει ο παντενταρισμένος αυτός στηθόδεσμος οφείλεται στην υπέρυθρη ακτινοβολία (IR) που διαθέτει.
Η ευεργετική ακτινοβολία αυτή "έρχεται" από το εσωτερικό μέρος (cups) του σουτιέν και ρυθμίζεται έτσι ώστε να αισθανόμαστε άνετα την διάρκεια που ο φορούμε.



Απλά βγάλτε το υπέρχων σουτιέν σας και φορέστε αυτό.
Προσπαθήστε να βάλετε τα στήθη σας καλά μέσα στα cups του στηθόδεσμου, ώστε να εφαρμόζουν ακριβώς, όπως δηλ. όταν φοράτε τα κανοvικά σας σουτιέν.
Σφίξτε το επάνω σας καλά.

Βάλτε το στην πρίζα και ρυθμίστε την θερμοκρασία του ξεκινώντας από τελείως χαμηλά στην αρχή και ανεβείτε "σκάλα" μέχρι να φτάσετε στο τέλος, από το ειδικό (χρώματος άσπρου) κοντρόλ που διαθέτει ανοίγοντας τον πρώτο σειρόμενο με σκάλες διακόπτη.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείσετε και δόνηση επιλέγοντας τον δεύτερο διακόπτη.
(Για την ευεργεσία της δόνησης δεν θα πούμε κάτι πραραπάνω γιατί τα είπαμε όλα στο άρθρο μας:
"ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟ PANGAO!"
Αυτό είναι όλο.


Ο χρόνος που χειάζεται είναι από 40 λεπτά περίπου έως και μία ώρα την φορά.
Η κατασκευάστρια εταιρία προτείνει 30 λεπτά καθημερινά για ένα μήνα.
Μετά τον μήνα θα μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε πιο αραιά.

Θα δείτε τρομακτική διαφορά στα στήθη σας μετά από λίγες χρήσεις, ειδικά εσείς που έχετε πεσμένα στήθη, είτε λόγο ηλικίας είτε λόγο κακής διατροφής, έλλειψης γυμαστικής κ.τ.λ.

Η θερμότητα σε συνεργασία με την δόνηση θα σφίξουν τα στήθη σας και θα αποκτήσουν εμφάνιση και ωραίο σχήμα.


Τί είναι όμως αλλά και πως λειτουργεί όμως αυτό το εκπληκτικός αυτός στηθόδεσμος - σάουνα. 

Ο στηθόδεσμος αυτός αποτελείται εξωτερικά από ειδικό ροζ βινίλ ύφασμα (PU Leather) μέσα-έξω που διατηρεί την φόρμα του δεν χρειάζεται πλύσιμο απλά σκούπισμα (μόνο την ροζ επιφάνεια) με ένα ελαφρά νοτισμένο πανί (τύπου ventex) και έτσι είναι πάντα καθαρό και έτοιμο για την επόμενη χρήση.



Αποτελείται επίσης εσωτερικά από δύο ειδικά εύκαμτα υφάσματα (χρώματος μπεζ - κίτρινου) όπου μπαίνουν τα στήθη όπου και εφαρμόζεται η θερμοκρασία.


Ακριβώς πίσω από τα δύο αυτά υφάσματα (με τα μαύρα πουά) υπάρχουν δύο ειδικές υπέρυθρες θερμοαντιστάσεις (ειδικές αποκλειστικά για το σώμα) όπου θερμαίνουν τα στήθη μας.



Υπάρχει επίσης το ειδικό κοντρόλ με δύο ανεξάτητες ρυθμίσεις (με τρεις σκάλες ο καθένας) και φωτεινές ενδείξεις led όπου ρυθμίζουμε την υπέρυθρη ακτινοβολία εφαρμογής στα στήθη και την δόνηση.



Τέλος στο πίσω μέρος ο στηθόδεσμος αυτός "δένει" άνετα πάνω μας λόγο του Velcro που διαθέτει  και τον κάνει ιδανικό για κάθε αναλογία σώματος.



Έχει ελεγχτεί από το τεχνικό τμήμα του περιοδικού από εμάς και πραγματικά σας λέμε ότι αξίζει, είναι κατασκευασμένο καλά και μπορείτε να το έχετε και να το χρησιμοποιείτε όσο συχνά θέλετε χειμώνα - καλοκαίρι...

Άντε και καλοφόρετο..



Που μπορείτε να το βρείτε

Κατ' αρχήν δεν είναι καινούριο προϊόν, κυκλοφορεί λίγα χρόνια στην αγορά αλλά φέτος έχει αντικατασταθεί το παλιό μοντέλο από αυτό που παρουσιάζουμε σήμερα με παραπάνω δυνατότητες.
Θα το βρείτε κλασσικά μέσω ίντερνετ (παραγγελία) και θα πρέπει να είστε και υπομονετικές καθώς οτιδήποτε έρχεται πλέον από Κίνα αργεί (περίπου 1&1/2 με 2 μήνες) για να φτάσει στην πόρτα σας.

Κυκλοφορεί από κινέζικο εργοστάσιο και πολείται απευθείας λιανική σε καλή τιμή κιόλας.

Εμείς ψάξαμε, το βρήκαμε και σας παραθέτουμε τα παρακάτω λίνκ.

1.  2016 massage bra Breast Enhancer
2. Massage bra Breast Enhancer

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε video γι'αυτό το προϊόν αλλά όταν ανέβει κάποιο θα ενημερώσουμε το άρθρο αυτό με το λίνκ.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ EBAY

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON