- Έχετε απορίες σχετικά με κάποιο από τα άρθρα μας;
- Θέλετε μας μας προτείνετε ένα θέμα σχετικό για να ασχοληθούμε εκτενέστερα;
Επικοινωνείστε μαζί μας στο mail του blog μας:
bodyshapegr@gmail.com

Σελίδες

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: (Κινηματογραφικά trailers)

DESCENDANTS 2 Official New Trailer (2017)

68 KILL Official Trailer (2017)

ΤΑ 5 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΔΟΝΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ HAMMER

Κυτταρίτιδα, δέρμα με όψη φλούδας ποτοκαλιού κ.τ.λ. είναι κάτι που επιθυμεί κάθε γυναίκα να αποφύγει ή να εξαφανίσει από το σώμα της με κάθε τρόπο. Όλες θέλουμε το τέλειο λείο και υγειές δέρμα,  το πολυειπωμένο και γνωστό πλέον "baby skin" δέρμα δηλ. όπως αυτό των μωρών.

Πως μπορούμε όμως να το πετύχουμε αυτό;

Χιλιάδες επιστήμονες και σχεδιαστές συσκευών προσπαθούν εδώ και χρόνια να το καταφέρουν αυτό και η αλήθεια είναι ότι σήμερα πλέον το έχουν καταφέρει σε υψηλό βαθμό. Εκατομμύρια συσκευές στο εμπόριο "υπόσχονται" ακριβώς αυτό δηλ. να βοηθήσουν κάθε γυναίκα να αποκτήσει το τέλειο σώμα και δέρμα μιας και εμείς τα θηλυκά πάντα ξεχωρίζουμε και πρέπει να ξεχωρίζουμε, δίνονας σ'αυτόν τον κόσμο μια νότα ομορφιάς  όπως τα διαμάντια στην άμμο.

Στην -ευτυχώς- εποχή αυτή δε, όπου η τεχνολογία στον χώρο της ομορφιάς - αισθητικής δεν είναι πλέον προνόμιο των επαγγελματιών (πολλές συσκευές του ευρίτερου εμπορίου έχουν όχι απλά μειώσει αλλά και "βγάλει" επαγγελματίες αισθητικούς και κέντρα spa εκτός δουλειάς παρακαλώ!!) και λόγο χαμηλού κόστους αλλά και λόγο τεχνογνωσίας στο σπίτι, αρκετές επαγγελματικές αλλά και ημιεπαγγελματικές συσκευές είναι πλέον προσιτές για όλους.
Σκεφτείτε ότι πολλές εταιρίες του είδους πουλούσαν (και πουλούν ακόμη) συσκευές αισθητικής σε πολύ υψηλό κόστος και οι πελάτες τους που ήταν τότε μόνο κέντρα αισθητικής και νοσοκομεία, παρ' όλα αυτά ήταν μετρημένοι. Τώρα όμως λόγο των προσιτών τιμών των νέων συσκευών οι πελάτες τους είναι οι πάντες, που σημαίνει ότι το συνολικό κόστος τους "βγαίνει" σε διάρκεια χρόνου αλλά είναι και πολύ μεγαλύτερο!

Το είδος της συσκευής που θα ασχοληθούμε σ'αυτό το άρθρο ήταν πάντα υψηλού κόστους για τα ινσττιτούτα αισθητικής που όμως ήταν & είναι πάντα πολύ απαραίτητη λόγο της υπηρεσίας που προσφέρει. Μιλάμε για τις συσκευές μασσάζ σώματος δόνησης "Hammer".

-Τι είναι όμως οι συσκευές Hammer και πως βοηθούν το σώμα μας;

Οι συσκευές σώματος δόνησης Hammer ανοίκουν στην κατηγορία συσκευών δόνησης. Η δόνηση στο σώμα είναι ίσως ότι καλύτερο μπορεί να προσφέρει κάποιος στο σώμα του και αυτό γιατί με την δόνηση όλα τα μέλη του σώματος κινούνται, το δέρμα και ειδικά το υπόδερμα λόγο της κίνησης ανανεώνεται και έτσι οι ατέλειες εξαφανίζονται. Ένα απλό παράδειγμα είναι το νερό. Το στάσιμο νερό μαζεύει μύκητες, μικρόβια και άλλους οργανισμούς. Το τρεχούμενο νερό είναι πάντα καθαρό γιατί τίποτε δεν μπορεί να ζήσει -όπως καταλαβαίνετε- σε μια ουσία ή μείγμα που ανανεώνεται συνεχώς.


Οι συσκευές Hammer προσφέρουν ισχυρή δόνηση στο μέρος του σώματος που χρησιμοποιούνται. Λειτουργούν ακριβώς όπως οι πλατφόρμες δόνησης για όλο το σώμα. Θυμηθείτε τον πανικό που έγινε μόλις κυκλοφόρησαν οι πλατφόρμες δόνησης. Όλα τα γυμναστήρια έτρεξαν να τα προμηθευτούν! Και έναντι υψηλού κόστους μιας και μια καλή / δυνατή 
πλατφόρμα δόνησης κόστιζε γύρω στα 7,000 με 10,000 ευρώ!! Ευτυχώς τρια χρόνια αργότερα (2009) οι τιμές τους έπεσαν γύρω στα 2,000 - 3,000 ευρώ και έτσι είναι προσιτές για αρκετό κόσμο. Ακριβώς όπως και οι διάδρομοι γυμναστικής.

Ο λόγος του υψηλού κόστους όλων των παραπάνω βρίσκεται στα δυνατά μοτέρ που διαθέτουν. 
Το μοτέρ των συσκευών Hammer για παράδειγμα πρέπει να μπορεί να λειτουργεί κάτω από δύσκολες συνθήκες μιας και όλα τα σώματα δεν είναι το ίδιο. Η δόνηση δε, που προσφέρουν είναι τόσο δυνατή που φτάνει πολύ βαθειά στο μέρος του σώματος που χρησιμοποιείται.

Στο παγκόσμιο εμπόριο πλέον υπάρχουν γύρω στις 7 με 10 συσκευές μασσάζ Hammer και σε καλές τιμές! Κυμαίνονται γύρω στα 50 - 100 ευρώ!

Προσοχή: Μην ξεγελαστείτε με τις συσκευές δόνησης με μακριά λαβή ή μακριά σπαστή λαβή, και υπέρρυθρη θερμότητα τύπου "dolphin", καμμία σχέση με τις Hammer! Αυτές είναι για τοπικό μασσάζ με θερμότητα και αππαλαγή από τοπικό πόνο ή πιάσιμο κάποιου νεύρου. Τίποτε άλλο. Όχι ότι δεν είναι καλές (μην παρεξηγηθώ) απλά δεν κάνουν για την χρήση που μιλάμε σε αυτό το άρθρο και κακώς κάποιοι (άσχετοι) τις ονομάζουν Hammer! Προμηθευτείτε (εάν δεν έχετε ήδη) μια συσκευή δόνησης σώματος Hammer και χρησιμοποιείστε την άφοβα σε όλο σας το σώμα. Από ώμους μέχρι τα πέλματα. Χρησιμοποιείστε την κυρίως στα βασικά μέρη που θέλετε να τονώσετε αλλά και να διορθώσετε σωματικά προβλήματα όπως στο στήθος, την κοιλιά, τα μπράτσα, τους γοφούς, τους μηρούς. Η συσκευή αυτή διαθέτει τρια βασικά βοηθητικά εξαρτήματα για όλο το σώμα και η χρήση της είναι ευχάριστη.
Εμείς έχουμε ξεχωρίσει την (κατά την γνώμη μας) καλύτερη συσκευή Hammer της αγοράς από την εταιρία SOLAC (κατασκευάστρια εταιρία επαγγελματικών συσκευών δόνησης για ινστιτούτα) και σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Μιλάμε για την "Sculptural - Body Innovation". Η συσκευή αυτή κυκλοφόρησε στο εμπόριο στα μέσα του 2013 και ξεχωρίζει από πολλές άλλες. 


Το τεχνικό τμήμα του περιοδικού δοκίμασε δύο τέτοιες συσκευές την "Sculptural" και την "Relax & Tone" και κατάληξε ότι η πρώτη κατασκευαστικά και ποιοτικά είναι αρκετά καλή, συμπαγής συσκευή με καλής ποιότητας πλαστική λαβή και με πολύ καλό δυνατό μοτέρ. Η τάση λειτουργίας σε παγκόσμιο επίπεδο είναι 220-240Vac μόνο και όχι 120V που προτείνουν μερικοί πωλητές για χρήση σε Αμερική ή Καναδά. Αν ζείτε εκεί προμηθευτείτε ένα StepUp / Down transformer για να την δουλέψετε στην κανονική της τάση.

Εμείς ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε την συγκεκριμένη συσκευή στην Ελλάδα όμως κυκλοφορεί γενικά παντού (Ευρώπη-Αμερική). Σας παραθέτουμε δυο link στο eBay για την παραγείλετε:

1. eBay: Sculptural Body Innovation
2. eBay: Sculptural Body Innovation 

Δείτε περισσότερα για την συσκευή στα παρακάτω video:

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ EBAY

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON