- Έχετε απορίες σχετικά με κάποιο από τα άρθρα μας;
- Θέλετε μας μας προτείνετε ένα θέμα σχετικό για να ασχοληθούμε εκτενέστερα;
Επικοινωνείστε μαζί μας στο mail του blog μας:
bodyshapegr@gmail.com

Σελίδες

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: (Κινηματογραφικά trailers)

DESCENDANTS 2 Official New Trailer (2017)

68 KILL Official Trailer (2017)

ΤΑ 5 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟ PANGAO!

Η εταιρία szsyk στην Κίνα, μαζί με το πασίγνωστο πλέον σε όλες σας Portable Breast Enhancer (ή αλλιώς i-breast) δημiούργησε και το Pangao Breast Growth Bra. Ο λόγος; Μα βέβαια ο συνδιασμός των δύο συσκευών που παρέχει εκπληκτικά και μόνιμα αποτελέσματα. Για το portable breast enhancer έχουμε αναφερθεί λεπτομερειακά στο άρθρο μας "Φορητή ηλεκτροθεραπεία στήθους", Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για τον στηθόδεσμο (σουτιέν) Pangao.


Τι είναι όμως ο στηθόδεσμος Pangao και πως ακριβώς χρησιμοποιείται;


Ο στηθόδεσμος Pangao Breast Growth Bra (όπως ονομάζεται το προϊόν) δεν είναι απλά ένα σουτιέν όπως αυτά που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά όπου σφίγγουν ή ανορθώνουν το στήθος με το "κόψιμό" τους όπως για παράδειγμα τα "push up bra" που κοστίζουν και μια περιουσία. To παντεταρισμένο προϊόν Pangao είναι ένα σουτιέν με ενσωματωμένο σύστημα διπλής δόνησης που γυμνάζει, τονώνει αλλά & "σφίγγει" το στήθος της γυναίκας την ώρα που το φοράει. Δεν μπορείτε βέβαια να το φοράτε συνέχεια και παντού αλλά μπορείτε να το φοράτε άνετα στο σπίτι ή ακόμη και στην δουλειά για λίγες ώρες. 






Είναι strapless δηλαδή χωρίς τιράντες που κυρίως μας δυσκολεύουν αντί να μας διευκολύνουν τελικά και δεν διακρίνεται μέσα από τα ρούχα. Δένει πίσω στην πλάτη με μεγάλο velcro scratch pad που το κάνει βολικό για όλες μας ανεξαρτήτου μεγέθους θώρακα. Χωράει μέσα στήθος μεγέθους Α/Β και είναι πολύ κομψό στην εμφάνιση. Στην μέση του σουτιέν υπάρχει ένα μικρό κουτάκι με δύο διακόπτες. Αυτή είναι και η "καρδιά" του σουτιέν μας. 







Και λέω καρδιά γιατί μέσα στο κουτί αυτό υπάρχει μικρουπολογιστής που "στέλνει" εντολές για μικροδονήσεις πότε στο ένα στήθος και πότε στο άλλο. Έχει επιλογή "ON" / "OFF" και δύο ταχύτητες δόνησης, την ελαφριά αλλά & την δυνατή δόνηση. Δεν χρειάζεται μπαταρίες (μια και είναι ενσωματωμένες στο πλάι του σουτιέν) παρά μόνο φόρτιση γύρω στις δυο ή τρείς ώρες (πρίν το φορέσουμε) μέσω του εξωτερικού τροφοδοτικού που διαθέτει. Απλά δηλ. βάλτε το στην πρίζα την νύχτα (πριν πάτε για ύπνο) και το πρωί θα είναι έτοιμο για χρήση σχεδόν όλη την ημέρα. Η αίσθησή του (όταν το φοράμε) είναι πολύ καλή και άνετη. Εσωτερικά είναι ενισχυμένο με ένα τύπου μεταλικό γκρί ύφασμα ενώ εξωτερικά το καλής ποιότητας ύφαμά του έχει ένα πολύ έντονο σέξι χρώμα "hot pink" (έντονο ή καυτό ροζ). 



 Το καλό με το Pangao breast growth bra είναι φορητό και γυμνάζει το στήθος στην διάρκεια της ημέρας χωρίς να σας εμποδίσει να κινηθείτε και να δουλέψετε. Και όταν δεν θέλετε να δουλεύει άλλο απλά κλείστε το από τον διακόπτη (στην μέση του κουτιιού) που διαθέτει.






Βέβαια θυμηθείτε ότι δεν πλένεται ούτε στο πλυντήριο αλλά ούτε στο χέρι. Μπορείτε να το καθαρίσετε μόνο εσωτερικά με ένα βρεγμένο πανί και αυτό λόγο του προβλεπόμενου μεταλικού υφάσματος που διαθέτει. Έχει κάνει κυρίως πάταγο σε Κίνα, Ιαπωνία και πολύ λιγότερο σε Αγγλία ή Αμερική λόγο προφανώς κακού promotion και έλλειψη διαφήμισης και να φανταστείτε ότι το κόστος του είναι φθηνό μεταξύ 35 - 45 ευρώ. Στην  Ελλάδα δυστυχώς δεν κυκλοφόρησε ποτέ (μάλλον η χώρα μας πάσχει -μεταξύ άλλων- από έλλειψη αισθητικής και σωστή προώθηση προϊόντων) αλλά μπορείτε να το προμηθευτείτε (μοντέλο FB-9403B) παραγγελνοντάς από το ίντερνετ (στο εξωτερικό) σ'ένα από τα παρακάτω links:


1. .Ownta (Customer prize: $19.87 = 14.12 Ευρώ)
2. Moresales (Customer prize:RM {MYR} 138.00 = 32.84 Ευρώ)


Άντε και καλοφόρετο...

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ EBAY

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON