- Έχετε απορίες σχετικά με κάποιο από τα άρθρα μας;
- Θέλετε μας μας προτείνετε ένα θέμα σχετικό για να ασχοληθούμε εκτενέστερα;
Επικοινωνείστε μαζί μας στο mail του blog μας:
bodyshapegr@gmail.com

Σελίδες

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: (Κινηματογραφικά trailers)

DESCENDANTS 2 Official New Trailer (2017)

68 KILL Official Trailer (2017)

ΤΑ 5 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:

ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΜΑΣΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΕΡΑ!

Φαντάζομαι ότι όλες λίγο ή πολύ έχετε δοκιμάσει αρκετές συσκευές μασσάζ είτε για να ξεκουρασείτε (μετά από μια κουραστική μέρα), είτε για να διορθώστε προβληματικά μέρη στο σώμα σας.
Σήμερα πλέον υπάρχει μια συσκευή που σας κάνει και τα δύο! Ονομάζεται pressotherapy device (συσκευή πρεσσοθεραπείας). Κάνει μασσάζ σε όλο το σώμα με την βοήθεια πίεσης αέρα και παράλληλα βοηθά το σώμα (όπου εφαρμόζεται) να πάρει μια σωστή ομοιόμορφη όψη! Σε εσάς που πηγαίνετε στα ινστιτούτα αισθητικής βέβαια δεν είναι κάτι που ακούτε για πρώτη φορά. Και αυτό γιατί στα ινστιτούτα χρησιμοποιείται -μεταξύ άλλων- για  τους παραπάνω λόγους εδώ και καιρό.


Τι είναι όμως η συσκευή πρεσσοθεραπείας (μασσάζ με αέρα) & πως λειτουργεί;


Πρόκειται για μια ψηφιακή αντλία (κομπρέσσορας παραγωγής αέρα) που με την βοήθεια εύκαπτων σωλήνων μεταφέρει αέρα μέσα σε  εσωτερικές επιφάνεις μιας στολής που σας έχουν φορέσει στο σώμα σας (καλύπτει τα μπράτσα αλλά και από το στήθος ή την κοιλιά έως και τα πέλματα). Οταν η αντλία στέλνει αέρα στην στολή, αυτή φουσκώνει τις εσωτερικές αυτές επιφάνειες που σφίγγουν το σώμα σας και έτσι επιτυχάνεται ένα ολικό μασσάζ με εκπληκτικά αποτελέσματα. Λειτουργεί ακριβώς όπως το ιατρικό πιεσσόμετρο. Ο αέρας που στέλνεται μέσα στις στολή ελέγχεται από τον μικρουπολογιστή της αντλίας και έτσι κατανέμεται ομοιόμορφα σφίγγοντας όλο σας το σώμα όπου χρειάζεται. Κάνει λεμφικό μασσάζ και "πιέζοντας" τις προβληματικές περιοχές του γυναικείου σώματος καταπολεμά κυτταρίτιδα αλλά και χαλάρωση του δέρματος. Έτσι επιτυχάνεται καλύτερη κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα. Η αίσθηση που νιώθετε.είναι δε ανάρπαστη, τόσο ώστε μετά το τέλος της θεραπείας δεν θέλετε να σταματήσετε. Αφήστε που όταν σηκώνεστε από το κρεβάτι του ινστιτούτου και πατάτε στο έδαφος νιώθετε ελαφρύτερη κατά το ήμισυ του βάρους σας. 


Κυκλοφορεί στην αγορά σε δύο τύπους: Ο "professional" που πωλείται μόνο σε ινστιτούτα αισθητικής (ο εξοπλισμός καλύπτει όλο το σώμα) αλλά κα ο "consumer" για χρήση στο σπίτι (καλύπει μόνο τα πόδια δηλ. γλουτούς-μηρούς-γάμπες). Οπότε πλέον μπορείτε και εσείς στην άνεση του σπιτιού σας να εφαρμόσετε την πρεσσοθεραπεία στα πόδια σας, όποτε θέλετε.


 Εάν λοιπόν θέλετε να νιώσετε αυτήν την εκπληκτική αίσθηση μασσάζ και στο σπίτι όποτε εσείς επιθυμείτε μπορείτε να προμηθευτείτε τον εξοπλισμό από ένα απ' τα παρακάτω link που σας βρήκαμε (μόνο μέσω eBay):


1. Calf Legs foot Air massager Stretching

2. AIR COMPRESSION LEG MASSAGER

3. New Air Compression Therapy Leg Foot MassagerΕπίσης δείτε τα παρακάτω video σίγουρα θα καταλάβετε περισσότερα: 
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ EBAY

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON